Lets deal

Hvor lenge er dealen min gyldig?

Oppdatert

All informasjon om kjøpet ditt er i e-postbekreftelsen som du mottok til e-postadressen din etter kjøpet. Her finner du også gyldighetsperioden for den avtalen. Du kan også finne gyldighetsperioden under "brukervilkår" på tilbudssiden før du foretar et kjøp.

Hvis du var pålogget da du foretok kjøpet, kan du også logge inn på din Let's deal-konto og se under "Mine deals". Der får du en oversikt over dine gyldige og brukte avtaler.

warning Created with Sketch.