Deles min e-postadresse med tredjeparter?

Din e-postadresse er trygg hos Let's deal, og utleveres ikke til våre samarbeidspartnere. Hos noen leverandører kreves det imidlertid selv registrerer e-postadressen for å kunne benytte dealen. I disse tilfellene er registreringen utenfor Let's deal sin kontroll, og det er frivillig for deg som kunde om du ønsker å oppgi. Dette gjelder også frivillige e-postlister, som f.eks. når en leverandør oppfordrer til at du melder deg på et nyhetsbrev.

 

Dealen krever at jeg registrerer min e-post, men det vil jeg ikke!

Dersom en deal krever at du registrerer din e-post, og du ikke ønsker dette, kan du benytte deg av angrefristen innenfor 14 dager av kjøpet.

 

Jeg har fått en e-post fra Let's deal "på vegne av leverandør"

Av og til har en leverandør behov for å kommunisere noe ut til alle kunder som har kjøpt en deal. For å beskytte ditt personvern vil denne e-posten sendes gjennom Let's deal, slik at din e-postadresse forblir trygg hos oss. Dersom en e-post er merket med at den sendes på vegne av leverandør, er innholdet å anse som en melding direkte fra leverandøren, og videre dialog må rettes mot denne, da Let's deal ikke kan besvare dette.

Kommentarer