Hvordan registrerer jeg meg?

For å bli medlem hos oss så trenger du en brukerkonto som er knyttet opp mot dine personopplysninger. Når du har opprettet en brukerkonto, så er det bare å begynne brake løs på knall gode deal’s. Du kan opprette din brukerkonto på denne siden: http://letsdeal.no/konto. Du får også en brukerkonto hos oss første gangen du handler hos oss, da dette går automatisk.

Om du ønsker å henge med på vår nyhetsbrev-reise hvor vi oppdaterer deg med rabattkoder, nykommere, siste sjanse deal’s etc. Så er det bare å registrere din e-post ved å klikke på Motta nyhetsbrev øverst på høyreside inne på letsdeal.no.

Kommentarer