Oppdatere leveringsadresse eller telefonnummer

oppdatere-1.pngDu har selv ansvar for å påsè at riktig informasjon på din levering står oppført når du gjennomfører kjøp på Let’s deal. Vi er selvsagt behjelpelige med å endre din adresse eller ditt telefonnummer, så sant bestillingen ikke er avsendt eller at ordreinformasjon er sendt til selgeren av den aktuelle dealen.

Du kan også endre leveringsinformasjonen på bestillingen selv i tilfeller hvor ordreinformasjonen ikke er sendt. Det gjør ved å klikke på navnet ditt øverst i hjørnet, og deretter på Mine deals.

bytte_kort.png

Når du har blitt videresendt til din oversikt over deals så kan du klikke på Vis, og deretter Alle. Finn dealen du ønsker å endre, og klikk på Oppdater leveringsadresse. Om alternativet ikke ligger der så betyr det at det dessverre er for sent. Du kan da selv ta kontakt med selgeren av dealen direkte, kontakt informasjon finner du i deal-annonsen.  

oppdatere-2.png

Når du har klikket på Oppdater leveringsadresse, så vil du bli videresendt til en ny side hvor du kan fylle inn de korrekte opplysningene. Klikk deretter på OPPDATER LEVERINGSINFORMASJON som vist på bildet nedenfor.

oppdatere-3.png

Har du ikke gjort noen kjøp, men ønsker å endre leveringsadresse for fremtidige? Dette gjør du når du skal gå inn å bestille din neste deal. Før du klikker Fullfør, så kan du klikke på Jeg vil bytte leveringsadresse og deretter endre til korrekt adresse. Om du allerede har gjort dette en gang, så behøver du ikke å gjøre det på ny da systemet fanger opp ditt adresse bytte.

oppdatere-4.png

Kommentarer