Alt om Klarna fakturaløsning

 

Ved kjøp på varer som blir sendt hjem til deg mottar du faktura automatisk 14 dager fra kjøp på e-post. Deretter vil du ha minst 14 dagers betalingsfrist. 

 

Fakturabetaling

Kunder med norsk personnummer kan også velge å betale med en fakturaløsning gjennom vår samarbeidspartner Klarna. Kunde godkjenner at Let’s deal sender de innsendte persondata kryptert over til Klarna for godkjenning, og at Klarna gjennomfører en kredittsjekk før betalingen går gjennom. Om kredittsjekken ikke godkjennes kommer kjøpet ikke til å gå gjennom. Personopplysninger håndteres i henhold til norsk lovverk. Klarna bruker personopplysningene for å gjøre kundeanalyser, identifikasjon, kredittkontroll og markedsføring. Personnummeret brukes som kundenummer ved kontakt med kundeservice.

For å kunne benytte deg av Klarna faktura må dealen koste minst 99 kr fra mobil, og 398 fra datamaskin. Minste beløp som kan delbetales til Klarna er 50 kr i måneden, eller 24/1 av lånebeløpet. Årsrenten er i 19.90%. Ved sum på 10 000 kr og betaling over ett år er den effektive renten 29.22%. Effektivrenten varierer avhengig av lånebeløpet, og hvor stor del av lånet som betales ned hver måned. Fullstendige fakturavilkår finner du på www.klarna.com. Om betalingen uteblir kommer et purregebyr i tillegg, samt forsinkelsesrente på 25.50%.

Let's deal kan ikke besvare spørsmål knyttet til bruk av Klarna Faktura. Spørsmål bes rettet til klarna.com.

 

Nedre grense for valg av faktura
Den nedre grensen er 398 kr på kjøp på datamaskin, og 99 kr for kjøp fra mobil.

 

 

Kundeservice hos Klarna

 

 

 

 

Kommentarer